Muska poslovna odjela



U savremenom biznisu ništa nije prepušteno slučaju. To važi i za izbor odjela koji su  izraz vašeg poslovnog komuniciranja. 

Odgovarajućom bojom svog odjela možete izazvati pozitivan utisak tokom poslovnog razgovora, pregovora, intervjua za posao ili pak izazvati suprotnu reakciju ako to ne znate da iskoristite u svoju korist.

 Dokazano je da se naš lični utisak koji steknemo posle prvog kontakta sa poslovnim partnerom, u velikoj mjeri bazira upravo na njegovom izgledu, odnosno izboru poslovnog odjela.


Odjelo govori dosta o muškarcu, naročito na prvi pogled. Bilo da je šiveno po mjeri ili ne, muško odelo mora da bude prijatno i pristaje savršeno. Veoma je važno odrediti odgovarajuću veličinu odela. Preuska odjela izgledaju podjednako loše kao i ona koja su prevelika. Zato kada birate sako, obratite pažnju na ramena, kopčanje i dužinu rukava. Ukoliko imate dilemu, najsigurnije je da se opredjelite za sako sa dva dugmeta, iako su poslednjih sezona izuzetno su moderni sakoi sa samo jednim dugmetom. Ispod rukava sakoa trebalo bi malo da se nazire košulja, nikako da se vidi cela manžetna (ovo imajte na umu kada određujete dužinu rukava).






Modno eksperimentisanje, ako postoji, neka bude suptilno. Kada govorimo o muškarcu u odjelu, modna smjelost se najbolje ogleda u kombinovanju različitih dezena. Na dobro stilizovanom muškarcu, takvo poigravanje nikako ne upada u oči i može se primjetiti tek kada malo bolje pogledate. Ukoliko niste sigurni, uvek kombinujte srodne dezene i nećete pretjerati.


Mili S.

Objavi komentar

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates