Torbe - dodatak bez kog ne možemo

Torba je jedan od najvažnijih modnih dodataka, ako niste do sada,  pravo je vrijeme da osvježite svoju postojeću kolekciju. Kako se hladni dani približavaju vodeće modne kuće izlaze na tržište sa svojim prepoznatljivim stilom i novim modelima torbi za jesen/zimu 2013.  Kako bismo Vam olakšali put do kupovine idealne torbe izdvojili smo par dizajnerskih primjeraka o kojima svaka djevojka sanja.


 Roberto Cavalli kolekcija torbi za jesen/zimu 2012/2013 je puna luksuznih trendi torbi od satena i kože. Torbe dolaze u životinjskim printevima poput printa leoparda, ali i kože zmije i krokodila. Torbe posjeduju dosta detalja i  dolaze u raznovrsnim bojama.

 












Yves Saint Laurent kolekcija obiluje stilovima koji su nam već jako dobro poznati i od kojih je dobar dio njih na listi kultnih i najprodavanijih. Sofisticirane i luksuzne nadasve ženstvene torbe su u veličinama od većih dnevnih modela do elegantnih večernjih clutch - torbica.
 
 
   Alexander Wang kolekcija torbi za jesen / zimu 2012-2013 je svakako primjetnog dizajna, posjeduje suptilnu privlačnost i funkcionalnost koja je većini žena prijeko potrebna. Sledeći primjerci su izazvali hit i postala prepoznatljiva umjetnička djela.





Modna industrija je promijenila način na koji vidimo život, a svaki dizajner koji je direktno učestvovao postao je dio istorije. Brand Louis Vuitton jest sinonim za kvalitet i ekstravaganciju iako je prvenstveno poznat po svojim monogram torbama ali kasnije se proizvodnja proširila na cipele i modne dodatke. Predstavićemo vam torbe koje su se našle u kolekciji jesen/zima 2013. 


Mili S.

Objavi komentar

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates