Koliko su godine važne ?

Ako izgledate lijepo, a pritom ste šarmantne i harizmatične mlade dame, pa ako začinimo da ste samosvjesne, ostvarene u poslu, a zvanično SAME (nemate ozbiljnu vezu, vjerenika ili muža) onda ste sigurno doživjeli (ako niste uskoro ćete) da se neki fini (malo ?!) stariji gospodin zaljubi u vas.
 


OOO, da, da...prva vaša reakcija je ŠOK jer to niste očekivale, a i pitate se zašto baš vi. Pa zato, drage moje, što je on kao iskusan, pametan muškarac u vama za vrlo kratko vrijeme prepoznao ono što vaši vršnjaci neće nikad. Govorimo o gospodi sa finim manirima, uvijek uglađenim, uveliko ostvarenim. Negdje vas podsjećaju na Branislava Lečića ili Šon Konerija.

Ovaj prosjedi, zreli muškarac je vrlo brzo doku
čio vaš način razmišljanja, shvatio šta volite, a šta ne, jer mu godine iskustva idu u prilog i...klupko se odmotava.

Ne
će se premišljati godinu ili dvije (kao vršnjak) da vam to kaže. Biće vrlo direktan i jasan u svojim namjerama. Pašćete na tjeme od komplimenata, doze šarma, njegove potrebe da se predstavi kao neko ko nije izgubio korak s vremenom, načina na koji se udvara...a da, i oni davno zaboravljeni maniri džentlmena - pridržaće vam kaput, otvoriti vrata, primaći stolicu jer smatra da je to prirodan i normalan odnos prema jednoj ženi, dami. Iznenadiće vas sitnim poklončićem, nazvaće vas kad najmanje očekujete i imaće strašnu potrebu da vas popne na pijadestal, da od vas stvori ikonu, simbol. Isto tako, pred noge će vam prosuti svoje emocijie, biće spreman  da zgazi principe, ponos i ego kako bi vam dokazao da je zaista zaljubljen i da želi baš vas.

Vas je stanje šoka ve
ć proslo i jasno vam je da ne možete ostati imuni jer ovakve primjerke kroz svoje srednjoškolske veze, pa kasnije i fakultetske, niste sreli. Iako sve to laska, pokušaćete da mu stavite do znanja da je ta veza nemoguća, ali nemojte se uzalud trošiti jer ON NEĆE ODUSTATI. Insistiraće, neće vam dozvoliti da se udaljite, a pritom će biti kulturan, odmjeren i maniri ga neće napustiti. Mislite se: "Da li da ipak popustim? Ma, da ?! Ipak ne?!" I tako razbijate svoju plavu, riđu ili crnu glavicu, a ništa da odlučite. Evo da vam pomognem:

1. Kada se pojavite s njim bilo gdje u javnosti i makar jednom razmjenite poljubac, dodir ruke ili se naslonite na njegovo rame, svi 
će gledati u vas. Ali svi.
Neće vam primitivna sredina u kojoj živite (gdje god da živite) dozvoliti da "štrčite", a da vas oštrim jezicima "ne potkrešu". Pričaće o vama kad i kome stignu, sa izmišljenim, sočnim detaljima x3 (makar).

2. Na pomirenje sa nekim od bivših zaboravite. Svaki 
će reći da niste normalni, da si sponzoruša i da mu ne pada na pamet da vas takne posle tog starca.

3.Jedna od najgorih varijanti- o
ženjen. Ubjeđuje vas da je odavno emocionalno prazan i da njegov brak nema smisla, ali on se ipak ne razvodi. Uf! A vama ne pada na pamet da rasturate nečiji brak ili da vas njegova žena vija oko zgrade i insistira da porazgovarate.
4. I da nije oženjen, i da se upustite u brak ili zajednički život s njim - kakvi su vam izgledi? kada vi budete u najboljim godinama, željni putovanja, seksa, provoda, ostvarivanja ambicija, njegove lampice će početi da pregorjevaju. Postaće ljubomoran i džangrizav, a vi na ivici ludila od stalnog zvocanja jer je itekako svjestan da više ne može da vas prati.

Dakle, šta savjetovati?!
Ovakve muškarce možete konzumirati jednom u životu (ako baš želite i ne možete da odolite), a sve preko toga komplikuje život. Prvenstveno vama, a onda i onima oko vas kad čuju kakav ste "skandal majstor".

Shvatile ste da mo
žete da inspirišete, nadahnete i očarate pravog, kvalitetnog muškarca, dobile ste na samopouzdanju, ali bi bilo dobro i da znate gdje je granica. Za to ćete sigurno biti nagrađene nekim vršnjakom koji teži da uskoro bude pravi dasa (treba mu malo vremena), ali koji se zavukao u "drugi red"  pa ga dosad niste uočite. Vjerujte, ima i takvih.

Little Lohanna

Objavi komentar

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates